Twitch
LtKamikaze Offline
RisingPhoenix87 Offline
Game: Counter-Strike: Global Offensive
XannoG Offline
Online Members
None
Online Guests: 2
Member Count
105
Logo
News
Reünie 9 januari
28th Nov 2014 · General LtKamikaze · 0 Comments · Likes · Like

9 januari reünie!!! 


Schrijf je nu in, voor de eerste 


1 0 aanmeldingen gratis


 pinda's.


Kijk op de website voor meer info


nieuwe teamspeak server!
2nd Oct 2013 · General RisingPhoenix · 0 Comments · Likes · Like

De meesten zullen het al wel hebben gemerkt: de Teamspeak-server van tAG is gesloten. Na een korte periode op een poolse server is er besloten om onze eigen server in te richten.
Onze luitenant Kamikaze heeft deze taak op zich genomen en heeft deze server ingericht op ts.dutchdisaster.eu
Er is een non-profit licentie aangevraagd. Tot we deze licentie hebben, kunnen we met maximaal 32 mensen tegelijk online op deze server. Dit is voor nu uiteraard ruimte genoeg. Zodra de licentie binnen is,  kan dit aantal flink worden verhoogd.

Wil je ook een mooi icon van de games die je speelt, meld dit dan even bij een van de serveradmins en het wordt voor je geregeld.

Read more: http://www.dutchdisaster.eu/viewpm/94740#last#ixzz2gZPHywJN

Euroleague update
12th Jun 2013 · General RisingPhoenix · 4 Comments · Likes · Like

Zoals alle members waarschijnlijk al wel weten is in het afgelopen seizoen ons tweede team ook gestart in de Euroleague.
Bij deze willen we DDj even extra in het zonnetje zetten voor het behalen van een zeer nette tweede plaats in hun eerste seizoen. De ingeschreven leden zullen voor deze prestatie naast ghost coins ook een award op onze eigen website krijgen. Met deze tweede plaats is DDj gepromoveerd naar de 8e divisie. Keep up the good work guys!

DDs is in het afgelopen seizoen geëindigd op de 5e plaats. Dit zien we als een bevestiging dat DDs in de derde divisie goed op haar plaats is.

Doordat er in het afgelopen seizoen meerdere teams zijn gediskwallificeerd, zijn er geen teams gedegradeerd vanuit de tweede divisie, maar zijn er zelfs 4 teams gepromoveerd. Dit betekent dat DDs in de komende ronde dus extra kans maakt om in de top 3 te eindigen. Voor zover ik weet zal dit voorlopig de laatste ronde van het toernooi zijn. Waarschijnlijk is er een zomerstop ingepland en zal na de zomer een nieuw seizoen van start gaan. Zodra hier meer informatie over beschikbaar komt zal dit in een nieuwsitem worden gemeld.

Euroleague update ronde 5
10th Apr 2013 · General RisingPhoenix · 0 Comments · Likes · Like

En er is weer een nieuwe ronde in de Euroleague begonnen. Deze ronde blijven we gewoon met 1 team actief in de competitie, vanaf een volgende ronde wordt hier mogelijk een 2e team aan toegevoegd, zie hiervoor de forumpost aan gemaakt door onze zeer gewaardeerde luitenant.

In de afgelopen ronde hebben we van de 9 wedstrijden er helaas maar 3 kunnen winnen, hoewel we in enkele verloren matches op zijn minst een gelijk spel hadden verdient naar mijn mening. Ondanks de verloren wedstrijden zijn we er wel in geslaagd om ons te handhaven in de derde divisie.

Voor de komende ronde wordt er geprobeerd de matches zoveel mogelijk gegroepeerd op enkele avonden te plannen. Bij voorkeur willen we per avond dan 2 matches spelen. De eerste rond 21:00 en de tweede rond 22:00. Op deze manier is het wellicht makkelijker om meer mensen een kans te geven om mee te spelen. Hiertoe is besloten naar aanleiding van de officiersvergadering van dinsdagavond jongstleden.

Hieronder de eindstand van de afgelopen ronde en daaronder onze tegenstanders in de komende ronde.


Teamspeak
10th Apr 2013 · General RisingPhoenix · 0 Comments · Likes · Like

Zoals jullie misschien al hebben gezien in Teamspeak, hebben we er 2 extra kamers bij gekregen. Daarnaast zijn ook de namen aangepast. In plaats van kamer 1 en 2 hebben we nu kamers Team Alpha, Bravo en Charlie. Daarnaast is er een warroom bijgekomen, eventueel voor clanmatches en voor vergaderingen.

De bedoeling van de veranderde naamgeving is simpel. de Kanalen Team Alpha, Bravo en Charlie zijn bedoeld voor fireteams. Het is niet handig als je met 3 fireteams in de zelfde kamer zit. Probeer dan dus even een eigen kamer op te zoeken. Daarnaast hebben we de lobby, hier kan je met iedereen over van alles en nog wat praten. Probeer deze (onzin) gesprekken dan ook in de lobby te houden, omdat dit anderen ook kan afleiden, zeker als je met meerdere fireteams in dezelfde ruimte zit.

RSS Feed
TeamSpeak
Chat Box
Events
Web Traffic